Επιμελητήριο Λασιθίου: Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις Εκθέσεις Agrotica 2024 και Biofach 2024

Το Επιμελητήριο Λασιθίου στα πλαίσια των δράσεων του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του , εξετάζει την πιθανότητα συμμετοχής με μέλη του, σε ενιαίο περίπτερο στη Διεθνή Οργανικών Προϊόντων Biofach 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας το διάστημα 13 με 16 Φεβρουαρίου 2024.

Βούληση του ΔΣ είναι η επιχορήγηση μέρους του κόστους συμμετοχής για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του εφόσον υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον.

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Η Biofach πραγματοποιείται ετησίως και έχει καθιερωθεί στον κλάδο των Βιολογικών Προϊόντων και Φυσικών Καλλυντικών ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική παγκοσμίως. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 34 η φορά σε φυσική μορφή και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για επαγγελματίες λιανικής, χονδρεμπόρους,διανομείς και παραγωγούς του κλάδου των βιολογικών προϊόντων.

Παρακάτω παρατίθενται κατηγορίες των προϊόντων της έκθεσης:

Βιολογικό ελαιόλαδο & ελιές.
Γαλακτοκομικά προϊόντα οργανικής προέλευσης.
Βιολογικά γλυκά & σνάκς.
Xυμοί, αναψυκτικά, νερό, τσάι, καφές, ζεστά ροφήματα κ.α.
Βιολογικά αρωματικά φυτά.
Βιολογικά καλλυντικά κ.α.

Ιστοτοπος της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες : https://www.biofach.de/en

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην BIOFACH 2024 οφείλουν να προσκομίσουν α) αίτηση συμμετοχής β ) οργανικά πιστοποιητικά από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας ή του εξωτερικού

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Λασιθίου τηλ. 2841022231

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com