Ένταση και πρόστιμα στη λαϊκή Αγίου Νικολάου σήμερα το πρωί

Συνεχίζει να φιλοξενείται η λαϊκή επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ύστερα από την ακύρωση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να αλλάξει τοποθεσία. 

Σε ρεπορτάζ της, η εφημερίδα Ανατολή, αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, κ. Τομαρόπουλος θα βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο αυτές τις μέρες και ζήτησε από την Αντιπεριφέρεια να γίνει σύσκεψη όλων των σχετιζόμενων φορέων όσον αφορά την υπόθεση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Παράλληλα σήμερα το πρωί σημειώθηκε ένταση στο χώρο της λαϊκής αγοράς , όταν αρνήθηκαν οι πωλητές να υπογράψουν πρόστιμο που τους κατέβαλε η αστυνομία με  επικεφαλής το Διοικητή του Α.Τ. κ. Ζαφειράκη, ύψους  1.000 ευρώ.

Στην αντιπαράθεση ήταν παρών και ο κ. Τομαρόπουλος ο οποίος παρέθεσε στον διοικητή του Α.Τ. τα επιχειρήματά του, τονίζοντας ότι η λαϊκή εξακολουθεί να υφίσταται στο συγκεκριμένο χώρο, με βάση σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (1987) και Απόφασης Νομάρχη (1988)άρα δεν τελείται καμία παρανομία από πλευράς των πωλητών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com