Ατσαλάκης Στερεός: Υποψήφιος του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών»

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1976, όπου συνεχίζω να ζω μαζί με τη σύζυγο μου Μαριελένη Φιορέτζη και τα δύο υπέροχα παιδιά μας, το Μιχάλη και την Άννα.

Έχω την τιμή να υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα τα τελευταία 24 χρόνια. Από το 2019 έως και σήμερα, είμαι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλλάζουμε τον Δήμο», μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος στο ΔΣ του ΠΑΟΔΑΝ. Διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου, από το 2010 έως 2014.

Η ανησυχία μου για τα εργασιακά προβλήματα του Πυροσβέστη, με ώθησε στο να ασχοληθώ συνδικαλιστικά με τον κλάδο μας και από το 2013 είμαι εκλεγμένο μέλος της ΠΟΕΥΠΣ, Αντιπρόεδρος στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης, Εκλεγμένο Μέλος στην ΑΔΕΔΥ και Μέλος της προσωρινής Εκτελεστικής Γραμματείας Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Λασιθίου. Από το 2022, είμαι μέλος της Ερανικής Επιτροπής της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου.

Επί πολλά έτη ήμουν Πρόεδρος της «Αθλητικής Ένωσης Λακωνίων», όπου κατά τη θητεία μου πραγματοποιήθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου. Μαζί με τα μέλη του ΔΣ, καταφέραμε να εδραιώσουμε την Ομάδα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου και να πρωταγωνιστεί σε αυτή.

Συμμετέχω ως Μέλος του ΔΣ της Ε.Π.Σ. Λασιθίου και ήμουν μέλος του Ερυθρού Σταυρού ως εθελοντής Σαμαρείτης, όπως και υπαρχηγός του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου.
Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη Μενεγάκη και συμμετέχω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Η επιθυμία μου για προσφορά και το Όραμα του Μανώλη Μενεγάκη, αποτελούν το μοναδικό κίνητρο γι’ αυτή την απόφαση. Με τον ίδιο ζήλο που εργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να γίνουμε όλοι μαζί φορέας αλλαγής και εξέλιξης για το Δήμο μας.

Θα παλέψω, για το Δήμο Αγίου Νικολάου που μας αξίζει!


Ατσαλάκης Στερεός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίου Νικολάου

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com