«Να μεταφέρονται δωρεάν και το Σαββατοκύριακο στο ΤΕΙ οι φοιτητές»

Συνάντηση για την μεταφορά των οικονομικά αδύναμων φοιτητών μέσω του ΚΤΕΛ

και τα Σαββατοκύριακα στη λέσχη σίτισης, είχε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου με το ΤΕΙ Κρήτης.

Με τον πρόεδρο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη συναντήθηκε την Τρίτη 30-10-2018 το μεσημέρι η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς των οικονομικά αδύναμων φοιτητών  μέσω του ΚΤΕΛ και τα Σαββατοκύριακα στη λέσχη σίτισης του τμήματος στα Λακώνια.
Να σημειωθεί ότι η μεταφορά των οικονομικά αδύναμων φοιτητών πραγματοποιείται καθημερινά δωρεάν μέσω κοινωνικού προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα Αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ του νησιού και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης.
Ο κ. Παναγιωτάκης ζήτησε από την κα. Πετράκη η Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε Λασιθίου  να αναλάβει το κόστος ενός μεσημεριανού δρομολογίου το Σάββατο και ενός την Κυριακή, ώστε να δίνεται η δυνατότητα και στους φοιτητές που έχουν σημαντική ανάγκη να σιτίζονται και τα Σαββατοκύριακα. Όπως εξήγησε η λέσχη σίτισης λειτουργεί καθημερινά και τα Σ/Κ  στις εγκαταστάσεις του τμήματος όμως οι φοιτητές αδυνατούν να μετακινηθούν κάθε Σάββατο και Κυριακή λόγω μη ύπαρξης δρομολογίων.
 Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Λασιθίου να επιλυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό.

«Στηρίζουμε την καλή λειτουργία του ΤΕΙ Κρήτης αλλά και τους φοιτητές που έχουν ανάγκη και επιδιώκουμε λύση στο σημαντικό αυτό ζήτημα το οποίο όπως εκτιμάμε  θα έχει διευθετηθεί μέχρι 01-01-2019» επεσήμανε η κα. Πετράκη.[simple_masonry]

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com