Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου στο Λατώ fm: «Γυμνάσια και Λύκεια ξεκινούν με τηλεκπαίδευση στις 8/1, δεν έχουμε ενημέρωση πότε θα ανοίξουν – Rapid tests σε όσους εκπαιδευτικούς του Νομού το επιθυμούν»

Με τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 8 Ιανουαρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια χωρίς ακόμη να είναι γνωστό ή να υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας πότε θα ανοίξουν, όπως είπε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Θανάσης Κατσαγκόλης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό. 

Όπως είπε και ο ίδιος, από τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία και με τους Δήμους Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Οροπεδίου θα γίνονται δωρεάν rapid tests σε όσους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας το επιθυμούν. Ήδη στάλθηκε, όπως ανέφερε, μια φόρμα ώστε να δηλώσουν όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να κάνουν το τεστ. Για κάθε Δήμο η διαδικασία θα γίνεται στο δικό του χώρο. 


Υπό συζήτηση παραμένει, δήλωσε, εάν αντίστοιχη διαδικασία με τεστ θα ‘τρέξει’ και για τους μαθητές.

Σήμερα η Διεύθυνση θα έχει τις σχετικές λίστες και θα τις στείλει στους Δήμους – στο δήμο Αγίου Νικολάου είναι 223 εκπαιδευτικοί, στο Δήμο Ιεράπετρας 223 μαζί με το γυμνάσιο Κουτσουρά και το Λύκειο Μακρύ Γιάλου, στο Δήμο Οροπεδίου 14.

Αναφορικά με την μείωση της ύλης, ο κ. Κατσαγκόλης είπε ότι αναμένεται η σχετική ενημέρωση από το υπουργείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com