Στην άσκηση ετοιμότητας πεδίου «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ ΛΑΣΙΘΙ 2025» συμμετείχε ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης (ΠΕΠΑΛ) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (20/3) από την Π.Υ Αγίου Νικολάου/ ΔΙ.Π.Υ.Ν Λασιθίου, η άσκηση ετοιμότητας πεδίου με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ ΛΑΣΙΘΙ 2025»,.

Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε την αντιμετώπιση των συνεπειών μετά από έντονη σεισμική δραστηριότητα, καθώς και την έρευνα – διάσωση – απεγκλωβισμό ατόμων μετά από μερική κατάρρευση κτιρίου, σε συνδυασμό με την εκδήλωση πυρκαγιάς ως επακόλουθο του σεισμού.

Στην άσκηση ετοιμότητας πεδίου συμμετείχε ο Δήμος Αγίου Νικολάου διαθέτοντας ένα φορτηγό όχημα, ένα εκσκαφέα – φορτωτή (JCB) και ένα ημιφορτηγό – πυροσβεστικό όχημα.

Ως παρατηρητές παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Στερεός Ατσαλάκης και ο υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης του Γραφείου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Νικολάου Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com