Στη νοτιοανατολική κορυφογραμμή του Άνω Μεραμβέλλου εξορμά την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου 

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου θα περπατήσει στην νοτιοανατολική κορυφογραμμή του Άνω Μεραμβέλλου με θέα τον κόλπο της Ελούντας ως τις κορφές της Θρυπτής. Θα ακολουθήσουμε παλιά μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν στα όρια της κορυφογραμμής του Κατσελιού Αγίου Νικολάου. Από εκεί θα έχουμε θέα από την χερσόνησο της Σπιναλόγκας, τον κόλπο της Ελούντας έως και τα όρια του κόλπου του Μεραμβέλλου στις κορυφές της Θρυπτής. Περπατώντας κάτω από την επίβλεψη του γύπα της περιοχής, θα επισκεφθούμε το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Κάστελλου. Η επιστροφή στην αφετηρία θα γίνει από αγροτικούς δρόμους μέσα από τους οικισμούς Λούμα και Βρουχά.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Μποτάκια ορειβατικά, προαιρετικά μπατόν, αντιανεμικό, νερό, σνακ, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό.

Δηλώστε συμμετοχή στο Γιώργο Αρναουτάκη (6947361994)  ή στον Γιάννη Πάγκαλο (2841028173, ώρες καταστημάτων) με μήνυμα: ονοματεπώνυμο κι αν έχετε αυτοκίνητο ή όχι για τον σωστό προγραμματισμό.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο, οδός Καραμανλή 24 (στο παρκινγκ του ΣΜ Βασιλόπουλος) στις 8:00 το πρωί. Η μεταφορά μας θα γίνει με Ι.Χ.. Όσοι επιβιβαστούν σε όχημα παρακαλούνται να δώσουν 5€ στον οδηγό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: περίπου 4 ώρες (χωρίς τις στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:1

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: 300μ.

ΑΡΧΗΓΟΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γιώργος Αρναουτάκης (τηλ.6947361994)

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από παλιότερη πεζοπορία της ομάδας, όροι συμμετοχής,

εξοπλισμός στο blog του Συλλόγου ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com