Γιώργος Πελεκανάκης στο Λατώ fm για το Elounda Hills: Εάν δεν βρεθεί επενδυτής, δεν βλέπω να προχωράει το πρότζεκτ (ηχητικό)

“Εάν δεν βρεθεί επενδυτής να μπει ‘μπαίνω μέσα’, δεν βλέπω τίποτα να προχωράει” τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 12/3  στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3 και απαντώντας σε ερώτηση για το πού βρίσκεται το πρότζεκτ του Elounda Hills”.

“Όλες οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει το έχουν εξαγγείλει, επενδυτής όμως δεν έχει βρεθεί και όσο δεν βρίσκεται δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από αυτό που βλέπουμε τώρα, δηλαδή ένα έρημο τοπίο και αναμονή” ανέφερε.


Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό από το 16:21 και μετά:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com