Κ. Παναγιωτάκης στο Λατώ fm: Ανάγκη να μειωθεί το κόστος μετακίνησης των φοιτητών προς και από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Αγ. Νικολάου (ηχητικό)

Την ανάγκη της μείωσης του κόστους μετακίνησης των φοιτητών προς και από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Αγ. Νικολάου του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο τόνισε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 3/10 στην εκπομπή “Πρώτη ματιά στην ενημέρωση” και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

“Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών που πληρώνουν οι φοιτητές έχει φτάσει στα 28 ευρώ το μήνα, είμαστε σε επικοινωνία με το Δήμο Αγίου Νικολάου και το ΕΛΜΕΠΑ αναζητώντας κονδύλια για να μειωθεί το κόστος στα 15 ευρώ, είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί αυτό.
Πιστεύω ότι και ο Δήμος θα μπορέσει να μας βοηθήσει, υπάρχει π.χ. και η δωρεάν αστική συγκοινωνία και είναι κρίμα οι φοιτητές που θέλουν να έλθουν για μάθημα ή για σίτιση στο Τμήμα να πρέπει να πληρώνουν”.

Πρόσθεσε σχετικά πως και φέτος, με τη συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη θα υπάρχει ένα δωρεάν δρομολόγιο τα Σαββατοκύριακα για τους φοιτητές για να μπορούν να προσέλθουν στη Σχολή για τη σίτισή τους.


Ακούστε αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com