Βαπτίστηκε η μικρή Εμμανουέλα στον Αη Γιώργη το Σεληνάρι. Μέρα χαράς για την οικογένεια του Μανώλη και της Λίτσας Γιαννακάκη

Στον Αι Γιώργη, στο Σεληνάρι, έγινε πριν από λίγες ημέρες η βάφτιση της μικρής Εμμανουέλας της κορούλας που άφησαν στη Γιαγιά και τον Παππού ο Κώστας και η Ρουδούλα.  Την επιμέλεια της μικρής Εμμανουέλας ανέλαβαν οι γονείς του Κώστα, Μανώλης και Λίτσα Γιαννακάκη. Μέρα χαράς αλλά και λύπης για τους δύο γονείς που έχασαν άδικα μέσα σε μια νύχτα το παιδί και τη νύφη τους και οι ίδιοι καλούνται τώρα να καλύψουν το κενό προσφέροντας αγάπη θαλπωρή  αλλά και δύναμη, απαραίτητα εφόδια στη ζωή της Εμμανουέλας. 

“Όλα έγιναν όπως είχαν ονειρευτεί ο Κώστας και η Ροδούλα μάλιστα είχαν διαλέξει και το όνομα της μικρής”  δήλωσε βαθιά συγκινημένος ο κ. Μανώλης στην κάμερα του Star και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” Το όνομα του “παππού και πατέρα” επέλεξε να δώσει στο νεογέννητο το αδικοχαμένο ζευγάρι.  Μιλώντας ο κ Μανώλης για την επιλογή της βάπτισης στο Σεληνάρι δήλωσε ότι ήταν απόφαση  του ζευγαριού  μάλιστα αναφερόμενος στην τραγική ειρωνεία της τύχης την ημέρα που χάθηκε το ζευγάρι  είχαν πάει για να διαλέξουν το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό προγραμματίζοντας το γάμο τους..

Σχετικές δημοσιεύσεις