Στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω στo νοσοκομείο του νησιού

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω από την πρώτη  στιγμή της υγιειονομικής κρίσης,  δήλωσε παρούσα και σε ετοιμότητα, προκειμένου να σταθεί ως αρωγός σε άμεσες ανάγκες που προκύπτουν προς την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Στην κατεύθυνση αυτή έστειλε σχετική επιστολή στον διοικητή του Νοσοκομείου Κω, στον Έπαρχο Κω και στον Δήμαρχο Κω, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι ανάγκες που υπάρχουν, ώστε  να συνδράμει με την δωρεά υλικών, προς όφελος της δημόσιας υγείας

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κα. Σβύνου Κωνσταντίνα, δήλωσε:
«Διανύουμε μια πρωτοφανή κρίση, χωρίς κάποιο προηγούμενο προκειμένου να μπορέσουμε να λάβουμε υπόψιν συγκεκριμένα στοιχεία και να μιλήσουμε για χρονική και ποσοτική ανάκαμψη του τουριστικού μας προϊόντος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε σε άμεση συνεργασία με τα συλλογικά μας όργανα, ΠΟΞ, ΞΕΕ και ΣΕΤΕ και σε τακτική επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία προς τη θέσπιση των πρώτων μέτρων. Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

money-tourism copyright
Και αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο.
Στα πλαίσια αυτά έχουμε από την αρχή της κρίσης δηλώσει έτοιμοι να στηρίξουμε όπως μπορούμε τον τομέα της υγείας στο νησί μας. Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Κω και η Ένωση Ξενοδόχων Κω, θα σταθούν αρωγοί και θα στηρίξουν τον αγώνα των γιατρών και του νοσηλευτικού και  ιατρικού  προσωπικού του  Νοσοκομείου  Κω».

Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimatourismos on Facebook – Πηγή: https://money-tourism.gr/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις