Στη Σητεία σήμερα ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε μια μοναδική μουσική εκδήλωση!

Μία μοναδική μουσική εκδήλωση με τον πετυχημένο τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Λασιθίου στη Σητεία.Μια ξεχωριστή μουσική σήμερα 6 Αυγούστου 2019 (ώρα έναρξης  21:30) στο Άλσος Χλουβεράκη στη Σητεία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό .
Ο σπουδαίος και καταξιωμένος τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλους μίλησε στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» και στη Δέσποινα Κουτάντου για τη μοναδική αυτή συναυλία στην Κρήτη λέγοντας  «Θα παρουσιάσουμε Τραγούδια από όλο τον κόσμο τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. Φρανκ Σινάτρα Έρος Ραμαζότι Bocelli και άλλους. Όμως θα ακούστεί και πολύ ελληνική μουσική από τους γνωστότερους έλληνες συνθέτες όπως το Χατζιδάκι τον Θεοδωράκη τον Μίμη Πλέσσα το Χατζηνάσιο και άλλους πάρα πολλούς. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει το ξένο στοιχείο αλλά έχει και πολύ το ελληνικό στοιχείο με ένα ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας, με μία ορχήστρα με εξαίρετους μουσικούς με ενορχηστρώσεις ιδιαίτερες. Θα είναι πιστεύω ένα ιδιαίτερο άκουσμα. Από την Περιφέρεια μας κάλεσαν διότι γνωρίσαζε τη δουλειά μας στην Αθήνα και στο εξωτερικό και ευχαριστώ πάρα πολύ την Περιφέρεια που μου έκανε αυτή την τιμή να δείξω τη δουλειά μου στον τόπο σας.Την Κρήτη την υπεραγαπώ έχω έρθει αρκετές φορές και με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Τελευταίος σταθμός είναι η Σητεία στην Κρήτη για το καλοκαίρι»
Συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης είναι ο Χρήστος Θεοδώρου-πλήκτρα /ενορχηστρώσεις , ο Δημήτρης Δημόπουλος- keyboards , ο Μάριος Ιβάν Παπούλιας-βιολί, ο Κώστας Σμόνος-κιθάρα, ο Πέτρος Βασιλειάδης –μπάσο και ο Θοδωρής Χριστοδούλου-τύμπανα.

 

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com