Στα 30, στα 40, στα 50 -Ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα για να φαίνεσαι νεότερη σε κάθε ηλικία

Το στυλ των μαλλιών σου μπορεί να αποκαλύψει την ηλικία σου. Ή μήπως όχι; Όταν ο στόχος είναι να δείχνεις νεότερη και να εντυπωσιάζεις τους πάντες κάνοντας τους να πιστεύουν πως στα αλήθεια δεν μεγαλώνεις, δεν αρκεί μόνο μια καλή ρουτίνα ομορφιάς.
 
Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα και εμφάνιση σου. Ένας από αυτούς είναι και το χτένισμα σου, που πολλές φορές δεν ταιριάζει με την ηλικία σου και σε μεγαλώνει, ενώ δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος, να φορτώνεσαι παραπάνω χρόνια στην εικόνα σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή σε αυτό το κομμάτι. Η καθημερινή περιποίηση είναι καλή για την νεανική όψη της επιδερμίδας του προσώπου σου, όμως δεν αρκεί. Ναι, το σχήμα, το στυλ και το χρώμα των μαλλιών σου μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη ή μικρότερη και η διαφορά είναι έντονη και αισθητή. Μεγάλοι hair stylists και ειδικοί στα μαλλιά αποκαλύπτουν πώς με μερικά tips που αφορούν την κόμμωση σου μπορείς να δείχνεις πιο νέες από την πραγματική σου ηλικία. Για πάντα. Ουσιαστικά αυτές οι συμβουλές θα σου δείξουν πως να αντιστρέψεις τον χρόνο, επιλέγωντας το σωστό στυλ στα μαλλιά. Ανακάλυψε τι σου ταιριάζει περισσότερο στα 20s, 30s, 40s και σε κάθε δεκαετία της ζωής σου!
Στα 20s Στα 20 σας μπορείτε να υποστηρίξετε σχεδόν κάθε λουκ στα μαλλιά και να δείχνετε λαμπερές και φρέσκες. Ιδανικά προτιμήστε να τα αφήνετε φυσικά , ενώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόν stylling, ένα που να χαρίζει όμορφη λαμπερή υφή είναι ιδανικό. Αποφύγετε τον υπερβολικό όγκο που προσθέτει χρόνια σε κάθε εμφάνιση. Αν πάλι σκέφτεστε πως να κόψετε τα μαλλιά σας, τα περισσότερα κουρέματα είναι κατάλληλα για νεαρές ηλικίες, αρκεί να ταιριάζει και να αναδεικνύει το σχήμα του προσώπου σας. Στα 30s Αν έχετε ένα πολυάσχολο και γρήγορο τρόπο ζωής, ιδανικό για εσάς είναι ένα ελαφρώς πιο συντηρητικό κούρεμα, όπως κοντό καρέ ή lob που φτάνει στους ώμους. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να αποχωριστείτε για λίγο το μήκος των μαλλιών σας. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να δώσετε λίγη λάμψη, με πιο ανοιχτές αντάυγιες, ενώ τα χαλαρά κύματα θα δώσουν μια ακόμα πιο νεανική πινελιά στο λουκ σας.
Στα 40s Σε αυτήν την ηλικία πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας signature λουκ που θα σας ακολουθείς για μια δεκαετία τουλάχιστον με μικρές αλλαγές κάθε φορά, ίσα για να αλλάζετε διάθεση και ν αισθάνεστε πιο ανανεωμένη. Οι αφέλειες μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα σας και ν «κλέψουν» χρόνια από την εμφάνιση σας. Ακόμα οι φράντζες αλά Bridgitte Bardot και τα highlights είναι ιδανικά. Στα 50s Στα πενήντα οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν πιο κοντά κουρέματα και συντηρητικό στιλ στα μαλλιά, πράγμα που δεν είναι τόσο σωστό. Αυτές οι γυναίκες αισθάνονται αμήχανα για τα πιο μακριά μαλλιά, ενώ αντίθετα από ότι νομίζουν, τις κολακεύουν. Τα λίγο πιο μακριά μαλλιά καλύπτουν τυχόν ατέλειες στον λαιμό και στο πρόσωπο ενώ και σε αυτήν την δεκαετία μια μικρή φράντζα κρύβει τις ρυτίδες που μπορεί να υπάρχουν γύρω από τα μάτια σας και αναδεικνύει την νεανική σας πλευρά.
Πηγή: bovary.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com