Με «Βαρδάκη – Αβυσσινό» η πίτα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας Λασιθίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
To παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας καλεί όλους τους φίλους και μέλη του Παραρτήματος, εκπαιδευτικούς γενικά, γονείς παιδιών που έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς στα Μαθητικά και όχι μόνο, να παρευρεθούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο ΚΟΡΑΛΙ στην Ιεράπετρα.

Θα ακολουθήσει συνεστίαση με το κορυφαίο συγκρότημα  των Βαγγέλη Βαρδάκη και Κωστή Αβυσσινού, με ένα πλήρες ποιοτικά μενού !!!! 

Το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου είναι ο μοναδικός επιστημονικός φορέας με ένα αποτελεσματικό άνοιγμα στην τοπική κοινωνία μέσω των διαγωνισμών και τις σχετικές εκδηλώσεις βράβευσης.  

Η Μαθηματική Εταιρεία έχει δώσει πολλά και η επικοινωνία αυτή είναι και ένα ευχαριστώ στους φορείς , τους Μαθηματικούς (μάχιμους και συνταξιούχους), Δ/ντές Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης, Διευθυντές σχολείων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και  ιδιώτες που συμμετέχουν και συμπαραστέκονται με το δικό τους τρόπο στις δράσεις του Παραρτήματος.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Μαθηματική –  εκπαιδευτική οικογένεια.

Με το απόκομμα του εισιτηρίου συμμετέχετε στην κλήρωση καλών δώρων από χορηγούς.  (Μέσα δεν θα υπάρχουν λαχνοί)

Σχετικές δημοσιεύσεις