«Τα δρομολόγια την Πέμπτη θα γίνουν κανονικά»: Ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Ν. Καρπαθιωτάκης στο Λατώ fm για την εξαγγελθείσα απεργία της ΟΣΜΕ

Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ την Πέμπτη, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο αντιπρόεδρος Ν. Καρπαθιωτάκης, παρά την 24ωρη απεργία στην οποία προχωρούν στις 15/10 οι εργαζόμενοι σε όλα τααστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ της χώρας, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ).

Τα αρμόδια όργανα της ΟΣΜΕ αποφάσισαν και κήρυξαν την απεργία, διαμαρτυρόμενοι στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας συγκοινωνίας και την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων στα ΚΤΕΛ.

«Τα σωματεία των εργαζομένων δεν μας ενημερώνουν πιο μπροστά εάν θα κάνουν απεργία ή όχι, αλλά από δικές μας εκτιμήσεις και να κάνουν οι εργαζόμενοι απεργία τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, έχουμε οδηγούς, ιδιοκτήτες οδηγούς και θα κινηθούμε».

Σε ότι αφορά την κίνηση το τελευταίο διάστημα, ο κ. Καρπαθιωτακης είπε ότι «μπαίνουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα τη χειμερινή», με το έργο των επομένων 6-7 μηνών να αφορά κυρίως τη μεταφορά των μαθητών σε όλο το Δήμο, με τον κόσμο όπως αναφέρει να έχει λιγοστέψει. 

Η πτώση του τζίρου, όπως ανέφερε, άγγιξε για το προηγούμενο διάστημα ακόμη και το 90%, με τον αριθμό αυτό να πέφτει σταδιακά στο 65-70%. «Η μεταφορά των μαθητών είναι ένα σημαντικό έσοδο για εμάς» τόνισε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com