«Εκδηλώσεις Οικονομικής Σκέψης» σε Λασίθι και Ηράκλειο


Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης διοργανώνει και φέτος τις Εκδηλώσεις Οικονομικής Σκέψης

κατά τη διάρκεια Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, σε Ηράκλειο και Λασίθι, οι οποίες ξεκίνησαν από το 1998, προάγουν το δημόσιο διάλογο και φιλοξενούν υψηλού επιπέδου προσκεκλημένους.

Οι Εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στο Ηράκλειο την Τετάρτη 14/11 και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου με μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Η Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος» και ομιλητές τους κ.κ.

Κόλλια Κωνσταντίνο – Πρόεδρο ΟΕΕ

Λιαργκόβα Παναγιώτη – Καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πρώην συντονιστή γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής και

Χριστοδουλάκη Νίκο – Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Πρώην Υπουργό, ενώ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Συλιγάρδος Κώστας.

Θα συνεχιστούν  με μία ημερίδα που θα γίνει σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στην αίθουσα «Καστελάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, την Τετάρτη 21/11 και ώρα 18:30,  με θέμα: «Brain Drain: Η μετανάστευση των Ελλήνων Επιστημόνων» και ομιλητές τους κ.κ.

Λαμπριανίδη Λόη (Θεολόγο) – Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ταβερναράκη Νεκτάριο – Πρόεδρο ΔΣ ΙΤΕ, Διευθυντή ΚΔ ΙΤΕ Καθηγητή, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τέλος η αυλαία των φετινών Εκδηλώσεων θα πέσει στον Άγιο Νικόλαο, με μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου τη Δευτέρα 10/12 και ώρα 18:30 με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις στην Τουριστική Αγορά» και ομιλητές τους κ.κ.

Κοκοτό Φώτη – Τουριστικό Επιχειρηματία

Λιαπάκη Μηνά – Ιδιοκτήτη EyeWide Digital Marketing Agency και

Dr. Χριστίδου Αγνή – Διευθύντρια   Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Όλες οι Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης.


 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com