Πρωτοβουλία «Μέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης» από τους Δικαστικούς Λειτουργούς, τους Δικαστικούς Υπαλλήλους και τον Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τους αντιδημάρχους Αγίου Νικολάου Θωμάς Χαριτάκης αντιδήμαρχο κοινωνικών οικονομικών υπηρεσιών και από τον Γιώργο Βάρδα  αντιδήμαρχο για θέματα καθαριότητας στο Δικαστικό Μέγαρο Λασιθίου στις 07-12 προκειμένου να παραλάβουν όσα από τα είδη ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά είδη και παιχνίδια συγκεντρώθηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο στο πλαίσιο της δράσης για τη «Μέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης», μιας πρωτοβουλίας των Δικαστικών Λειτουργών, των Δικαστικών Υπαλλήλων και του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου.

Η επίσκεψή έγινε παρουσία δικαστών, εργαζομένων, δικηγόρων και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου και συναδέλφου δικηγόρου κυρίας Δέσποινας Καρνιαδάκη. Άπαντες αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της φιλανθρωπίας, ειδικά στις ημέρες μας που με αφορμή τη «Μέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης» ένωσε το νομικό κόσμο της περιοχής μας, προκειμένου να στηριχθούν εμπράκτως συμπολίτες μας που το χρειάζονται, ειδικά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com