“ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αγίου Νικολάου.

Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών για πολίτες, στις 28, 29, 30 Σεπτεμβριου 2018 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αγίου Νικολάου. Τα μαθήματα θα γίνουν σε τρία ημερήσια τετράωρα ( Παρασκευή 28/9/18 ώρες 16 00 έως 20 00, Σάββατο και Κυριακή 29 και 30/9/18 ωρες 10 30 εως 14 30 στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ( αίθουσα συνεδριάσεων ά όροφος ) Διδακτέα υλη : 1. Βασικές αρχές πρώτων βοηθειών και διάσωσης 2. Αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος 3. Βασική υποστήριξη ζωής 4. Αιμορραγίες και τραύματα 5. Μυοσκελετικές κακώσεις 6. Προβλήματα από την έκθεση στο περιβάλλον 7. Επείγοντα περιστατικά-Φαρμακείο Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης πολιτών ”ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ” διάρκειας 12ωρών (3 ημέρες), υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σωματεία προσωπικό εταιρειών και εργοστασίων κλπ) όσο και σε μεμονωμένους πολίτες. με σκοπό οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Το τμήμα Εκπαίδευσης εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register LRQA.
Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του, ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με ισχύ για 5 χρόνια. Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής, καθημερινά στο τηλ.: 6946596091 Νίκος Πολυχρονακης (εκπαιδευτής του τμήματος) Για πληροφορίες σχετικά με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Τομέα. www.samarites.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com