«Προστατεύουμε – Εμβολιάζουμε» – Τηλεμαραθώνιος Αγάπης

ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ UNICEF

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

«Προστατεύουμε – Εμβολιάζουμε» Η UNICEF Ελλάδος διοργανώνει μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης σε συνεργασία με την ΕΡΤ, για την προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα συνεχισθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και θα την στηρίξουν με την παρουσία τους δημοφιλείς καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι επώνυμοι. Ένα παιδί πεθαίνει κάθε 20 δευτερόλεπτα από μια ασθένεια που μπορεί να προληφθεί με ένα εμβόλιο Κάθε χρόνο οι εμβολιασμοί αποτρέπουν περίπου 3 εκατομμύρια θανάτους από διφθερίτιδα, τέτανο, κοκίτη και ιλαρά, επικίνδυνες ασθένειες που πλήττουν κατά κύριο λόγο τα παιδιά. Το 2016 η UNICEF προμήθευσε 2,5 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων για παιδιά σε περίπου 100 χώρες, προσεγγίζοντας το 50% των παιδιών κάτω των πέντε ετών. Πριν μόλις λίγες ημέρες, στις 25 Νοεμβρίου 2017, η UNICEF παρέδωσε 1,9 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων στην Υεμένη, εμβόλια που χρειάζονται επειγόντως για μια προγραμματισμένη εκστρατεία εμβολιασμού 600.000 παιδιών σε όλη την Υεμένη κατά της διφθερίτιδας, μηνιγγίτιδας, κοκίτη, πνευμονίας και φυματίωσης. Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία της UNICEF και τις δράσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών περιλαμβάνονται στον ενημερωτικό φάκελο που επισυνάπτεται. Προσκαλούμε το σταθμό σας να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας συμμετέχοντας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
  • Ενημερώνοντας το κοινό μέσα από τις εκπομπές σας να καλεί το τηλέφωνο δωρεών: 801 500 12345μόνο από σταθερό τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο (δεν είναι αυτόματης χρέωσης, απαντά εκπρόσωπος της UNICEF για να δηλώσει το κοινό τη δωρεά του).
  • Να κάνει μια Δωρεά μέσω SMS: Στέλνοντας τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 19454 ισχύει έως και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου (αυτόματη χρέωση 1,24 ευρώ με το ΦΠΑ).
  • Παρακινώντας το κοινό να κάνει μια δωρεά στο www.unicef.gr
  • Μεταδίδοντας το σύντομο ηχητικό μήνυμα του μαραθώνιου που επισυνάπτεται.
  • Φιλοξενώντας στην ιστοσελίδα σας, εφόσον διαθέτετε, το banner της εκστρατείας που επίσης επισυνάπτεται. Το banner μπορεί αν το επιθυμείτε να οδηγεί στο www.unicef.gr
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθώνιου, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου:
  • Παρακινώντας το κοινό να καλεί το 210 77 61 500 στο οποίο απαντά εκπρόσωπος της UNICEF, ώστε να δηλώνει την προσφορά του.
  Δηλώστε τη συμμετοχή του σταθμού σας στέλνοντάς μας email στο news@unicef.gr ή στο argyropoulos@unicef.gr ή με ένα Φαξ στα: 210-7252555 και 210-7235555 ή στο τηλέφωνο 210-7255555 ώστε να σας συμπεριλάβουμε στις συμμετοχές. Με εκτίμηση,   Διεύθυνση Ενημέρωσης Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com