Προϊστάμενος ΟΑΕΔ Αγίου Νικολάου Δημήτρης Πάγκαλος «Αυτοπρόσωπη παρουσία μόνο για Κάρτας Ανεργίας ή Νέα Εγγραφή. Ολα τα άλλα ηλεκτονικά»

Υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες  του ΟΑΕΔ  μέχρι την Τρίτη 31 Μαρτίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού με στόχο στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Αγίου Νικολάου Δημήτρης Πάγκαλος εξήγησε την διαδικασία 
«Αυτοπρόσωπη παρουσία θα γίνεται μόνο σε δύο περιπτώσεις, για έκδοση Κάρτας Ανεργίας και για Νέα Εγγραφή.
Όλες οι άλλες περιπτώσεις, όπως βεβαιώσεις, κλειδάριθμους, επιδόματα, παροχές,  παρουσίες κ.τ.λ. θα γίνονται ηλεκτρονικά. Με τον κλειδάριθμο που έχει κάθε άνεργος θα μπαίνει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ  eservices.oaed.gr  θα υποβάλει την αίτηση του και εμείς θα την επεξεργαζόμαστε. Αν δεν έχει κλειδάριθμος, να μας στέλνει e-mail στην υπηρεσία στο  kpaagios@oaed.gr  
και θα του στείλουμε ηλεκτρονικά τον κωδικό του. Μπορεί όμως να μπει και με τους κωδικούς της εφορίας. 
Για τις παρουσίες, να μας στέλνουν e-mail  και θα τις πραγματοποιούμε εμείς. Δεν χρειάζεται να έρχονται στον ΟΑΕΔ.  Αν αλλάξει κάτι μέχρι την 31η Μαρτίου θα το ανακοινώσουμε»


Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com