Πρόεδρος Φουρνής Αννα Τσαγκαράκη : «Θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χωριό αν καταρρεύσει o χώνος. Ότι είναι να γίνει, να γίνει τώρα πριν αρχίσουν οι βροχές».

Η νέα Πρόεδρος της Φουρνής  Αννα Τσαγκαράκη, μίλησε στο Λατώ fm και την Δέσποινα Κουτάντου για τα προβλήματα του χωριού επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα της άμεσης επέμβασης στο χώνο για τα όμβρια ύδατα ο οποίος έχει υποστεί ζημιά από τις πολλές βροχοπτώσεις λέγοντας  «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να διορθωθούν κάποια πράγματα και να εξελιχθεί το χωριό μας προς το καλύτερο.  Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον χώνο ο οποίος απορροφά τα όμβρια, με τις πολλές βροχές που έκανε τον περσινό χειμώνα έχει υποστεί καθιζήσεις και  υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει και να κλείσει. Θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χωριό αν αυτό συμβεί.  Πέρυσι είχε πλημμυρίσει ο κάμπος τρεις-τέσσερις φορές ενώ  δούλευε μία χαρά ο χώνος. Αν οποιαδήποτε στιγμή  καταρρεύσει θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ότι είναι να γίνει, να γίνει τώρα πριν αρχίσουν οι βροχές.
Έχει έρθει από το δήμο η Μηχανικός, το έχει δει και προχωράει το θέμα μας.  Η λίμνη στις Δοριές που έχει καταρρεύσει , ο πετρότοιχος και έχει πάρει λίγο και από το δρόμο, για αυτό θα ήθελα να γίνει λίγο σύντομα πριν αρχίσουν οι βροχές και εκεί, είναι ένα θέμα που έχουμε στον Χαυγά που δεν έχουν νερό, αν μπορέσουμε να φτάσει εκεί το νερό μέσω Δήμου και όχι από τον ιδιώτη που δίνει αυτή τη στιγμή στον Χαυγά νερό.
Έχει προσφερθεί να δώσει ένα κομμάτι από το χωράφι του ένας πολίτης για να χτιστεί μία δεξαμενή ώστε να αποθηκεύεται εκεί το νερό» κατέληξε.Σχετικές δημοσιεύσεις