Πρ. Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης «Στην Κρήτη προς το παρόν δεν έχουμε πρόβλημα-Ο ιός δεν θέλει σχέδια μακροπρόθεσμα θέλει βήμα βήμα, ώρα ώρα, λεπτό λεπτό, να προχωρούμε με σύνεση και μεγάλη προσοχή.»

Ο Δημήτρης Βασιλείου και η Δέσποινα Κουτάντου με καλεσμένο τον  πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλη Βλατάκη  στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» με θέμα τον τουρισμό.
Μια  συζήτηση για τα «δεδομένα», που αλλάζουν συνεχώς, την διαχείριση της κατάστασης, σε μια περίοδο  που όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βλατάκης «μοιάζει πόλεμο». 
Μέχρι τώρα στην Κρήτη σύμφωνα με τον κ. Βλατάκη «προς το παρόν δεν έχουμε πρόβλημα» και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο όμως «θα πρέπει να σοβαρευτούμε» να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή, να τηρούμαι τα μέτρα και τις οδηγίες για να καταφέρουμε να  κλείσουμε την χρονιά αυτή, με τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα και να μπορούμε να προετοιμαστούμε για την επόμενη γιατί όπως είπε ο κ. Βλατάκης
«Ο ιός δεν θέλει σχέδια μακροπρόθεσμα θέλει βήμα βήμα, ώρα ώρα, λεπτό λεπτό, να προχωρούμε με σύνεση και μεγάλη προσοχή.»

Σχετικές δημοσιεύσεις