Πάκα, Ντάικα, Καρίνα…οι τρεις «άγγελοι» της μάχης κατά των δηλητηριασμένων δολωμάτων!

Nέα ομάδα εκπαιδευμένων σκύλων για την Ανεύρεση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων και δηλητηριασμένων ζώων προστέθηκαν στο δυναμικό της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης.
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιώργος Χωραφάς  με την συνάδελφό του όπως την αποκαλεί έναν γερμανικό ποιμενικό  που ακούει στο όνομα «Πάκα», επιχειρούν στην ΠΕ Λασιθίου.
Ο κ. Χωραφάς  μιλώντας στην Δέσποινα Κουτάντου στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» είπε μεταξύ άλλων:  «
Είναι έτοιμη η Πάκα έχει εκπαιδευτεί, εγώ δεν ήμουνα έτοιμος, εκπαιδεύτηκα για 33 μέρες μαζί με την Πάκα για να μάθω το χειρισμό, να δεθούμε σαν συνάδελφοι πλέον και έχουμε ξεκινήσει ήδη στον Άγιο Νικόλαο τις  έρευνες σε σημεία που είχαν εντοπίσει δολώματα παλαιότερα, ο Σπύρος με την Ντάικα .

Δυστυχώς η εικόνα που έχουμε στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στον Άγιο Νικόλαο δεν είναι ευχάριστη, έχουμε τα πρωτεία, είμαστε στο νούμερο ένα σε όλη την Κρήτη. Ελπίζουμε ότι η παρουσία και η δουλειά μας θα λειτουργήσει αποτρεπτικά Εάν κάποιος εντοπίσει  κάτι ύποπτο είτε πρόκειται για δηλητηριασμένο δόλωμα είτε δει από αυτοκίνητο ύποπτη κίνηση π.χ. να πετάει κάποιος κάτι, να ενημερώνει την  αστυνομία άμεσα είτε στο τηλέφωνο το δικό μου στο 694 97 3835.

Την ενισχυμένη, πλέον, ομάδα στην Κρήτη απαρτίζουν : 

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα, οι οποίοι θα επιχειρούν στην ΠΕ Λασιθίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6949733835.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Σπύρος Νηστικάκης και η Ντάικα, οι οποίοι θα επιχειρούν στην ΠΕ Ηρακλείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6948512177.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιάννης Γρηγοράκης και η Καρίνα, οι οποίοι θα επιχειρούν στη Δυτική Κρήτη (ΠΕ Χανίων και ΠΕ Ρεθύμνου). Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6948512153.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com