Οδυσσέας Παπαδάκης στο Λατώ fm: «Να παραλάβουν τον Εμπορικό Σύλλογο νέα παιδιά, νέες φωνές»

Για την «εικόνα» της αγοράς της πόλης του Αγίου Νικολάου αλλά και για τις επικείμενες εκλογές μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Παπαδάκης.
Για την κίνηση στην αγορά κατά τον μήνα Σεπτέμβρη ο κ. Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Tι να σου κάνει ένας μήνας, που ο κόσμος λιγοστεύει.  Δεν ήτανε τίποτα  σπουδαίο, αλλά δόξα το Θεό να στεκόμαστε στα πόδια μας.
Εκπτώσεις γίνονται  όλο το χρόνο και  αυτές οι εκπτώσεις έχουν γονατίσει την αγορά έχουν γονατίσει το καταναλωτικό κοινό που δεν  ξέρει πότε ψωνίζει και ποτέ δεν ψωνίζει.  Πρέπει να να σταματήσουν για να νοικοκυρευτεί η αγορά».
«Οι εκλογές στον σύλλογο θα γίνουν μέχρι τέλη Νοεμβρίου.
Θα παρακαλέσω τους νέους επαγγελματίες  να δείξουν ενδιαφέρον.
Να παραλάβουν τον Εμπορικό Σύλλογο νέα παιδιά, νέες φωνές. Καλό είναι να ασχολούμαστε με τα κοινά για αυτό θα παρακαλέσω τους νέους επαγγελματίες να στηρίξουν τον Σύλλογο.
Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον δεν θα αφήσουμε το σύλλογο να διαλύσει. Ίσως βάλω υποψηφιότητα αλλά όχι στην προεδρία. Πρέπει  νέα πρόσωπα να παραλάβουν τη σκυτάλη» κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις