Ο Θωμάς Χαριτάκης στο Λατώ fm: «Για την πρώτη κατοικία υπάρχουν κρατικές επιχορηγήσεις δανείων 40% και 50% και πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει».

Προστασία Πρώτης κατοικίαςΡυθμίσεις Οφειλών σε Εφορία και ΕΦΚΑ, Κόκκινα Δάνεια Εξωδικαστικός Μηχανισμός.
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα τόσο σημαντικά και επίκαιρα θέματα που απασχολούν πολίτες και επαγγελματίες,  την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10:00΄το πρωί το Επιμελητήριο Λασιθίου στην Αίθουσα της οδού Κουνδουρου 17 στον Αγιο Νικόλαο στην ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο με στόχο την ενημέρωση των πολιτών.  Κεντρικός Ομιλιτής ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης. 
Μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Κουτάντου «Ναι μεν αλλά» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης  μεταξύ άλλων είπε :
«Ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο απλός κόσμος αλλά και οι επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να ενημερωθεί ο κόσμος έτσι ώστε να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει αυτά τα πολύ σοβαρά ζητήματα. 
Να απευθύνει  ερώτησης  έτσι ώστε να λυθούν όλες οι απορίες. 
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας είναι το βασικό. Υπάρχει κρατική επιδότηση  δανείου που  πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει.  Για την πρώτη κατοικία ας πούμε  οι κρατικές επιχορηγήσεις   σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι 40% και 50% » κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com