Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αγ. Νικολάου Γιάννης Τυράκης στο Λατώ fm: «Στο μείον 90% η μείωση του τζίρου μας σε σχέση με πέρυσι, σχεδόν μηδενική η κίνηση, ζητάμε περισσότερη στήριξη»

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τους Νίκο Σγουρό και Δέσποινα Κουτάντου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αγ. Νικολάου Γιάννης Τυράκης.

Όπως είπε «α
υτή τη στιγμή η τουριστική κίνηση είναι μηδενική και το κακό είναι ότι από τις  επαφές που έχουμε και με διάφορα ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία τα μηνύματα δυστυχώς είναι αποθαρρυντικά. Κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Η μείωση του τζίρου μας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά αγγίζει τουλάχιστον το 90%, δηλαδή σχεδόν μηδενική δουλειά.

Πραγματικά εξαρτόμαστε σχεδόν αποκλειστικά από τον τουρισμό με αποτέλεσμα ως κλάδος αυτή τη στιγμή να πληττόμαστε άμεσα από τη μείωση του τουρισμού. Όσον αφορά τα αιτήματα που έχουμε σαν κλάδος είναι να τύχουμε  περισσότερης στήριξης γιατί όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται με τον τουρισμό είμαστε σε δύσκολη οικονομική θέση.

Πολλοί έχουν επενδύσει σε αυτό το επάγγελμα αγοράζοντας  και λίγο ακριβότερα αυτοκίνητα με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους τουρίστες. Έχουμε πάρει μόνο τα 800 ευρώ τα οποία ήταν σταγόνα στον ωκεανό. Δεν μας έχουν εντάξει στα 534 ευρώ. Πιστεύω να ενταχθούμε αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό εμείς προτείνουμε και φοροελαφρύνσεις.

Ολοι οι συνάδελφοι έχουμε βγει στις πιάτσες. Από πέρυσι τον Οκτώβρη έχουμε να δουλέψουμε. 

Ας ελπίσουμε για όλο τον κόσμο να είναι καλύτερο το αύριο γιατί ο χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com