Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου στο Λατώ fm για το μπέρδεμα με τα μηνύματα για το ραντεβού εμβολιασμού των άνω των 85

Για το μπέρδεμα που έλαβε χώρα με αρκετούς ηλικιωμένους άνω των 85 ετών στο Λασίθι να λαμβάνουν μηνύματα για ραντεβού εμβολιασμού σε άλλη πόλη από αυτή στην οποία διαμένουν μίλησε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου Κώστας Καλδής μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Κάθε πολίτης μπορεί, όπως είπε, να πάει στο φαρμακείο και με τη βοήθεια του φαρμακοποιού του να κάνει μέσα από το σύστημα την αλλαγή, επιλέγοντας τον τόπο που επιθυμεί να εμβολιαστεί. Π.χ. εάν κάποιος κάτοικος Αγίου Νικολάου έχει πάρει μήνυμα για εμβολιασμό σε Σητεία ή Ιεράπετρα, μπορεί να το αλλάξει για τον τόπο διαμονής του. Ο κ. Καλδής είπε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε χθες τέτοια περιστατικά.

Επανέλαβε ότι όποιος θέλει μπορεί να πάει σε φαρμακείο και να κλείσει το ραντεβού του, έχοντας μαζί του τον ΑΜΚΑ και το τηλέφωνό του. Τα ραντεβού που θα κλειστούν, τόνισε, δεν μπορούν να αλλαχθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com