Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υφυπουργό Τουρισμού Έ. Ράπτη

Την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023, στο Υπουργείο Τουρισμού, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως της Υφυπουργού κ. Έλενας Ράπτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Υφυπουργού με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), κ. Ιωάννη Χατζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, απεφασίσθη η σύναψη Μνημονίουσυνεργασίας μεταξύ Ε.Ε.Σ. και της Π.Ο.Ξ, στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, στην εκπαίδευση των εργαζομένων της Ομοσπονδίας στις Πρώτες Βοήθειες (ΚΑΡΠΑ, χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή“ΑΕΑ – AED”) από εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ., στην παροχή εκπαίδευσης Ναυαγοσωστικής (Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Κολυμβητικής Δεξαμενής) από εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες  του Ε.Ε.Σ, καθώς και στην παροχή Πρώτων Βοηθειών Ψυχικής Υγείας από κοινωνικούς λειτουργούς του Ε.Ε.Σ.

Η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη, εξήρε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο στην Παροχή και Εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών όπου ο Ε.Ε.Σ. πρωτοστατεί πανελληνίως όσο και για τη συνεχή υποστήριξη που παρέχει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας αλλά και στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφές που έπληξαν τη χώρα μας (πυρκαγιές, πλημμύρες).

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com