Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μαν. Καρτσωνάκης στο Λατώ fm: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, έχουμε στελεχώσει όλα τα κέντρα και έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να δώσουν τα παιδιά τις Πανελλήνιες με ηρεμία»

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, έχουμε φροντίσει όλα να είναι έτοιμα ώστε τα παιδιά να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις με ηρεμία» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τους Νίκο Σγουρό και Δέσποινα Κουτάντου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλης Καρτσωνάκης, με αφορμή το ξεκίνημα των πανελληνίων την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου (για τα ΓΕΛ).

«Έχουμε στελεχώσει όλα τα κέντρα έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ξεκινάμε τη Δευτέρα. Είναι όλα έτοιμα έτσι ώστε τα παιδιά να  μπουν και να δώσουν εξετάσεις με ηρεμία και να αποδώσουν το δυνατόν καλύτερο σε σχέση  με το διάβασμα που έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη και για αυτό το λόγο έχουμε φροντίσει να είναι όλα όπως πρέπει. 

Μια ομάδα ανθρώπων και από την περιφερειακή εκπαίδευση και των δ/νσεων εκπαίδευσης σε κάθε νομό εργάζονται από τα τέλη Απριλίου για να πάνε όλα καλά με τις καινούργιες συνθήκες.

Αφού  γράψουν  τα παιδιά θα δούμε πόσο τα  επηρέασε αυτή η κατάσταση. Όλα αυτά θα συνυπολογιστούν αφού δοθούν οι εξετάσεις και θα έχουμε τα αποτελέσματα τότε θα κάνουμε την αποτίμηση αυτής της κατάστασης με ασφαλέστερο τρόπο.


Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η εκπαίδευση, σήμερα στην δευτεροβάθμια και στις 26 Ιουνίου στην πρωτοβάθμια εκπαιδευτική η διαδικασία μέσα στις τάξεις και έτσι  θα κλείσει αυτή η χρονιά έχοντας αναδείξει μία σειρά προβλημάτων αλλά και μία σειρά λύσεων σε διάφορα θέματα. Σαφώς βγαίνουμε σοφότεροι και νομίζω ότι αν και εφόσον χρειαστούν ανάλογες λύσεις στο άλλο σχολικό έτος το 2021 αυτή τη φορά θα είμαστε σοφότεροι.

Εκδηλώσεις αποφοίτησης θα γίνουν κατ’ εξαίρεση τηρώντας πάντα τα μέτρα τα οποία πρέπει να τηρηθούν για τη δημόσια υγεία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com