Ο Οδυσσέας Παπαδάκης στο Λατώ fm: «Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της πόλης. Δεν ξέρω για πιο λόγο δεν μας κάλεσαν φέτος στην συζήτηση».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας  Παπαδάκης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού “Πρώτη Ματιά στην Ενημερωση”  αναφέρθηκε για τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την γενική συνέλευση του Συλλόγου.

“Συζητήσαμε τα καυτά προβλήματα του συλλόγου μας τα οποία είναι πάρα πάρα πολλά, όπως το ανοιχτό κέντρο εμπορίου, το κυκλοφοριακό, τη λαϊκή αγορά και άλλα. Τα στεγασμένα Επαγγέλματα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης. Πρέπει να αφήνουμε τους χώρους ελεύθερους για το καταναλωτικό κοινό. Εδώ βλέπουμε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και ανοίγουν καταστήματα και φτιάχνουν πάρκινγκ  για τον πελάτη τους και εμείς αντί να κάνουμε χώρο στάθμευσης για τον πελάτη τον διώχνουμε.

Ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε και στην μη πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου στη συζήτηση  για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων
Δεν ξέρω για πιο λόγο δεν κάλεσαν φέτος τον Σύλλογο μας.
Ο εμπορικός σύλλογος έχει σημαντικό μεγάλο ρόλο στα δρώμενα της πόλης γι αυτό πρέπει να τον πάρουν στα σοβαρά. Μπορεί να τους διέφυγε. Με το νέο Δ.Σ. θα τους καλέσουμε εμείς. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να φύγει εκτός αγοράς, ο κόσμος εδώ θέλει διασκέδαση, διάφορα happening και  ο εμπορικός σύλλογος είναι διατεθειμένο».

Σχετικές δημοσιεύσεις