Ο Νίκος Ζαχαριάδης στο Λατώ fm : «Χρειάζεται ένας επανασχεδιασμός της δακοκτονίας»

Για πρώτη φορά  στα χρόνια του συνεταιριστικού κινήματος έγινε συνάντηση όλων των ενώσεων της Κρήτης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεραμβέλλου Νίκος Ζαχαριάδης  φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» ο Νίκος Σγουρός και μίλησε για όλα όσα διεμήφθησαν αλλά και για το αποτέλεσμα της  τόσο σημαντικής σύσκεψης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης είπε:  “Η πρόσκληση για την σύσκεψη ήταν προγενέστερη των  καταστροφικών εξελίξεων της  φετινής εσοδεία λόγω του δάκου και   δεν υπήρχε στην ατζέντα το θέμα το έθεσα εγώ εκτός ημερήσιας διάταξης. Η καταστροφή είναι 100% σε ορισμένες περιοχές.  Χρειάζεται ένας επανασχεδιασμός της δακοκτονίας διότι η κλιματική αλλαγή έχει φέρει τα πάνω κάτω.
Κάναμε μία συζήτηση πώς και  σχεδιάσουμε στις επόμενες συναντήσεις που θα έχουμε, με ποιο τρόπο θα αντιδράσουμε πως θα διεκδικήσουν πως θα κινητοποιηθούμε. Η επόμενη συνάντηση θα είναι στις 4 του Δεκέμβρη».

Όπως τόνισε επίσης «βγάλαμε  ένα ψήφισμα το οποίο το πήγαμε στον περιφερειάρχη και στο περιφερειακό συμβούλιο και απεστάλη και στον Υπουργό»

Σχετικές δημοσιεύσεις