Ο Νίκος Κοκκίνης στο Λατώ fm: Ο Δήμος μπορεί να διεκδικήσει για να βρει κίνητρα ένας κόσμος να έλθει να εργαστεί στις υγειονομικές δομές του Αγ. Νικολάου

«Ο Δήμος μπορεί να διεκδικήσει για να βρει κίνητρα ένας κόσμος να έλθει να εργαστεί στις υγειονομικές δομές του Αγ. Νικολάου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος δημοτικής μειοψηφίας του Δήμου Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό, σχετικά με το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για τα ζητήματα στο χώρο της υγείας.


«Ο Δήμος εκπροσωπεί όλους τους πολίτες και πρέπει να ενδιαφέρεται πάρα πολύ και πρώτιστα για την υγεία γιατί είναι και μία αναπτυξιακή εκπαίδευση και τον τρόπο που αφορά άμεσα την οικονομία, άρα ο Δήμος πρέπει να έχει δυνατότητα να βοηθήσει αυτό το έργο και να το εμπλουτίσει με προτάσεις και θέσεις

Ο Δήμος, όπως τόνισε, «μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, την 7η ΥΠΕ, κλπ και μπορεί να βοηθήσει για να έχει και κίνητρα να έλθει ένας κόσμος, δεν είναι μία γενική στρατηγική αυτή η οποία με καλύπτει πλήρως με την έννοια ότι το κράτος οφείλει να έχει την δωρεάν δημόσια υγεία και να φροντίζει με κάθε τρόπο να υπάρχει και κίνητρα αλλά όταν το κράτος δεν μπορεί να το κάνει αυτό, έρχεται ο δήμος και σήμερα το θεσμικό πλαίσιο».

Αναφέρθηκε, επίσης, στη πρόταση του για δημιουργία δημοτικού ιατρείου στον Άγιο Νικόλαο, στα rapid tests που συνεχίζουν να γίνονται από το Δήμο, αλλά και στην πρόταση να αναλάβει η Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης το ιατρικό κομμάτι του Κέντρου Αποκατάστασης. «Η Ιατρική Σχολή μπορεί να προσφέρει μία σημαντική εκπαίδευση αλλά και να βοηθήσει μια σειρά από διαδικασίες».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com