Ο Μιχάλης Χωραφάς στο Λατώ fm : «Όλες οι παρατάξεις έχουν την όρεξη την ενέργεια και ικανά πρόσωπα για να στελεχώσουν το προεδρείο του ΤΕΕ/ΤΑΚ»

Με τον πρώτο σε ψήφους μηχανικό στο νομό Λασιθίου Μιχάλη Χωραφά απο την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, συνομίλησε  στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» ο Νίκος Σγουρός.
Ο κ. Χωραφάς μεταξύ άλλων είπε : «Tα κεντρικά αποτελέσματα πανελληνίως δικαιώνουν την παράταξή μας, τον πρόεδρό μας τον Γιώργο Στασινό και το σπουδαίο έργο που προσέφερε. Το 40%  είναι ένα ποσοστό ρεκόρ για το Τεχνικό Επιμελητήριο, 12 μονάδες πάνω από το 2016,  δίνει  ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης σε όλους μας.  Στο νομό Λασιθίου η παράταξή μας είναι πρώτη με 45% και εκλέγει  4 από τις 8 υποψηφίους  στην αντιπροσωπεία στο Ηράκλειο,τους κους Ατσαλή, Μοδάτσο ,Κατσιδονιωτάκη και εμένα. 
Έχουμε απλή αναλογική στο Τεχνικό Επιμελητήριο και δεδομένου ότι καμία παράταξη δεν έχει πάνω από 50% θα γίνουν συζητήσεις  και συνεργασίες. Είναι κάτι που πάντα γίνεται  γιατί όλες οι παρατάξεις έχουν την όρεξη την ενέργεια και ικανά πρόσωπα για να στελεχώσουν το προεδρείο. Πιστεύω ότι  θα γίνουμε ομάδα και θα προκύψει η καλύτερη δυνατή διοίκηση που θα εκπληρώσει τα όνειρα των συναδέλφων στην Ανατολική Κρήτη» κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις