Ο Μανώλης Πάγκαλος στο Λατώ fm: «Δόθηκαν πολλά λεφτά φέτος τα οποία δεν γυρνάνε στην αγορά»

Η κίνηση στην αγορά του Αγίου Νικολάου τις ημέρες των εορτών έμοιαζε με τον καιρό “λίγο μαύρη” όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανώλης Πάγκαλος μιλώντας στο “Ναι μεν αλλά” με την Δέσποινα Κουτάντου και μεταξύ άλλων είπε :“Μία χριστουγεννιάτικη αγορά  ιδιαίτερη φέτος. Μόνο ένας στους δέκα επαγγελματίες μου είπε ότι ήταν καλύτερα από πέρυσι, μισοί ότι ήταν περίπου τα περσινά επίπεδα και ένα 50% πιο κάτω από πέρυσι. Δόθηκαν πολλά λεφτά φέτος τα οποία δεν γυρνάνε στην αγορά. Ο κόσμος έχει ένα κάρο ρυθμίσεις να πληρώσει  μέχρι το τέλος του χρόνου, δόσεις ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας δόσεις εδώ δόσεις παραπέρα, δόσεις στην τράπεζα ..Είναι λεφτά που πάνε στο πηγάδι δεν γυρνάνε στην αγορά.
Ξέρετε και τα τεφτέρια έχουν ξαναβγεί και τα γραψίματα, όταν ένας άνθρωπος  περνάει από τόσα καταστήματα για να μπει στο δικό σου, και σε τιμά με την παρουσία του, είσαι υποχρεωμένος να τον “βοηθήσεις”.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στο θέμα των εκπτώσεων που ξεκινάνε την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου μέχρι τις  29 Φεβρουαρίου: “Θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι συνάδελφοί μου γιατί ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τις εκπτώσεις. Πρέπει να αναγράφονται οι προηγούμενες οι καινούργιες τιμές και όχι ένα γενικό 40% στη βιτρίνα.

Τα μαγαζιά του Αγίου Νικολάου αυτή τη στιγμή είναι υπερπλήρη είμαι σίγουρος ότι οι εκπτώσεις που θα δοθούν θα είναι πραγματικές. Δεν είναι παραπλανητικές οι εκπτώσεις στα μαγαζιά του Αγίου Νικολάου” κατέληξε.

Ακούστε το.

Σχετικές δημοσιεύσεις