Ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας Γ. Παπαδάκης στο Λατώ fm: «Ξεκίνησαν με 60% πληρότητα τα δρομολόγια προς τη Χρυσή με Έλληνες κυρίως επισκέπτες και τηρώντας όλα τα μέτρα, σήμερα αναμένεται το πρώτο γκρουπ ξένων»

Με Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό επιβάτες-επισκέπτες και με ποσοστό πληρότητας 60% ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο τα δρομολόγια προς τη νήσο Χρυσή, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας Γιάννης Παπαδάκης.

Όπως είπε, υπήρχαν και λίγοι ξένοι επισκέπτες ενώ σήμερα θα υπάρξει και το πρώτο μικρό γκρουπ ξένων. Όσοι τουρίστες ήρθαν ήταν και από εδώ και από άλλες περιοχές της Κρήτης.

«Μαζί με το Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας το οποίο διαχειρίζεται το χώρο προσπαθούμε να ελέγξουμε τους χώρους ενώ υπάρχουν και
κάποια προβλήματα όσον αφορά την επιβίβαση γιατί καθυστερεί, αφού πρέπει να συμπληρωθούν κάποια ατομικά έγγραφα με τα στοιχεία των επιβατών, είναι κάτι που θα το διορθώσουμε τις επόμενες μέρες με κάποιες ενέργειες.

Τα μέτρα λειτουργούν, όλοι φορούν μάσκες και τηρούν αποστάσεις».

Όπως είπε, η ενημέρωση που είχε από τους ιδιοκτήτες των καραβιών, αναμένεται σταδιακά αύξηση των επισκεπτών ενώ θα υπάρξει και μεγαλύτερος αριθμός δρομολογίων. Μέχρι στιγμής καθημερινά υπάρχουν δύο δρομολόγια.

Σχετικές δημοσιεύσεις