Ο Κωστής Ζαχαριάς στο Λατώ fm: «Το ζητούμενο είναι όταν έρθουν οι τουρίστες να είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε – Όποιος επαγγελματίας θέλει επιπλέον χώρο να κάνει μεμονωμένα αίτηση στο Δήμο»

Για τη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση για τα μέτρα προστασίας στα καταστήματα εστίασης στο σινέ ‘Χριστίνα’ με την πλευρά του Δήμου και της Π.Ε. Λασιθίου, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου.

«Ήταν μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση, μία συνάντηση στην οποία ενημερωθήκαμε αρκετά για τα μέτρα Υγειονομικής προστασίας που πρέπει να έχουμε, για τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων μας και  θεωρώ ότι όλοι αποκομίσαμε και κάτι.

Κάποια πράγματα πρώτη φορά τα ακούσαμε και  θεωρούμε ότι πράγματι ήταν πολύ εποικοδομητική η συνάντηση.

Το θέμα της επιμόρφωσης το έχουμε συζητήσει και την προηγούμενη φορά με τον Αντιπεριφερειάρχη και  περιμένουμε την απάντηση της περιφέρειας κατά πόσο θα μπορούσε να προσαρμοστεί στα μέτρα μας.

Κάτι καινούργιο δεν προέκυψε. 

Είπαμε ότι  οποίος έχει ανάγκη για επιπλέον χώρο να κάνει αίτηση και να  δει μεμονωμένα την κάθε περίπτωση ο δήμος.

Ενημερωθήκαμε  περισσότερο για θέματα  υγειονομικού χαρακτήρα, δηλαδή ως προς τη χρήση των γαντιών, της μάσκας και μετά κατ’ ιδίαν οι κυρίες που ήρθαν από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας έλυσαν απορίες του κάθε επιχειρηματία μεμονωμένα.

Αυτό είναι και το ζητούμενο, όταν θα έρθουν τουρίστες να είμαστε έτοιμοι για να τους υποδεχτούμε  στα καταστήματά μας  να νιώσουν και αυτοί ασφάλεια και να έχουν λόγο να βγουν αυτά τα ξενοδοχεία και να κάνουν βόλτα στην πόλη».

Σχετικές δημοσιεύσεις