Ο Κωστής Καστελλιανάκης στο Λατώ fm : «Αναζητούμε θέσεις και οικόπεδα που θα μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα των κατοίκων της Παλαιολόγου»

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Διοίκησης Κωστής Καστελλιανάκης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» για τις εργασίες στην οδό Κ. Παλαιολόγου που ξεκινούν αύριο και την μονοδρόμηση του Παραλιακού δρόμου. Μεταξύ άλλων είπε: 

«Η πρώτη παρέμβαση θα γίνει στην Παλαιολόγου. Αρχικά θα γίνει ομαλοποίηση της επιφάνειας, σε δεύτερη φάση θα τοποθετηθούν κολωνάκια για να αποτρέψουμε το παρκάρισμα από την δεξιά πλευρά σε όλο το μήκος του δρόμου. Ξεκινάμε αύριο το πρωί και νομίζω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε τελειώσει την παρέμβαση αυτή. 
Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η παρέμβαση στον Παραλιακό με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων. Νομίζω ότι σε δύο εβδομάδες από την έναρξη των εργασιών θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η παρέμβαση».

Για το θέμα με τα αυτοκίνητα των κατοίκων της Παλαιολόγου ο κ. Καστελλιανάκης είπε χαρακτηριστικά:
«Είναι στο μυαλό μας και αναζητούμε θέσεις και οικόπεδα που θα μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα των κατοίκων και νομίζω θα το καταφέρουμε. Υπάρχει μια σκέψη να ενοικιάσουμε τα παρακείμενα πάρκινγκ από τους ιδιώτες δεν υπάρχει όμως κάτι τελεσίδικο.
Θα τοποθετηθούν τα πλαστικά πορτοκαλί κολωνάκια γιατί μας δεσμεύει η νομοθεσία και δεν μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο. Δεν μας αρέσει αισθητικά δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσαμε» κατέληξε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις