Ο Γιώργος Πάγκαλος στο Λατώ fm : «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με εμάς, θα βρισκόμαστε στους δρόμους, δεν φοβόμαστε τίποτα»


Στο Ρέθυμνο έγινε το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας των συνταξιούχων όλης της Κρήτης την περασμένη  Παρασκευή.  Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Λασιθίου Γιώργος Πάγκαλος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» για τα αιτήματα των συνταξιούχων και για τις επόμενες κινήσεις τους.
«Ήταν ένα πολύ δυναμικό συλλαλητήριο από όλη την Κρήτη και δεν ήταν μόνο του σωματείου του ΙΚΑ ήταν όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
Βάλαμε τα αιτήματα  μας που πάντα τα βάζουμε. Τις συντάξεις όπως ήταν το 2012 την επαναφορά του 13 και 14ου μισθού και καταδικάσαμε την εισβοή της Τουρκίας στη Συρία.
Έγινε πορεία στους δρόμους του Ρεθύμνου και δώσαμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Εντός του Νοεμβρίου θα προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας για το επόμενο διάστημα.
Από τον Άγιο Νικόλαο πήγαμε περίπου 85 άτομα.
Να καταλάβει η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με εμάς, θα βρισκόμαστε στους δρόμους, δεν φοβόμαστε τίποτα διότι όταν βλέπεις τα παιδιά σου τα εγγόνια σου να υποφέρουν δεν μπορείς να κάτσει με σταυρωμένα χέρια»

Σχετικές δημοσιεύσεις