Ο Γιώργος Μανουσάκης στο Λατώ fm: «Το να προβάλλεται στα Μέσα ότι υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα όχι μόνο δεν προσφέρει αλλά δημιουργεί και πολλά προβλήματα στους εργαζομένους»

Για τον κορωνοϊό και την κατάσταση των εργαζομένων μίλησε στην εκπομπή ¨Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτών Λασιθίου και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γιώργος Μανουσάκης.

Όπως τόνισε «Το ηθικό μας είναι υψηλό, έχει γίνει πολύ καλή εκπαίδευση και ενημέρωση και προσπαθούμε να τηρούμε όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ» .

Ανέφερε δε πως «δεν χρειάζεται η δημοσιοποίηση για ύπαρξη υπόπτων μη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, αυτό δεν το κάνει ούτε το υπουργείο Υγείας και η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, δεν έχει να προσφέρει τίποτα ούτε στην κοινωνία, ούτε στην ασφάλεια των πολιτών, το να προβάλλεται στα Μέσα ότι υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα όχι μόνο δεν προσφέρει αλλά δημιουργεί και πολλά προβλήματα. Ασκείται συνέχεια μια πίεση από την κοινωνία προς εμάς, ενώ γίνεται και στοχοποίηση προσώπων κλπ. Στενοχωρηθήκαμε που είδαμε όλη αυτή την παραφιλολογία το Σαββατοκύριακο».


Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com