Ο Γιώργος Καλλιντέρης στο Λατώ fm: «Η προσθήκη στην ονομασία θα αποτυπώνει την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, εντυπωσιακή μέχρι τώρα στο Λασίθι η διαδικασία συμμετοχής του κόσμου στις διεργασίες»

Για όλα όσα ελέχθησαν στην διήμερη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε χθες στην Αθήνα και όλα όσα θα γίνουν το επόμενο διάστημα ενόψει και του συνεδρίου τον ερχόμενο Μάιο μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο συντονιστής του κόμματος στο νομό Λασιθίου Γιώργος Καλλιντέρης.

Όπως είπε μεταξύ άλλων «ο απολογισμός αυτός δεν είναι θέσφατο, είναι ένα κείμενο που θα πάει στις οργανώσεις ενώ θα προσπαθήσουμε να το πάμε και σε όλη την κοινωνία, με συζητήσεις στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου όπου θα πούμε τα προβλήματα, τι πήγε καλά, τι όχι, τι κάναμε σωστά και τι όχι. Είναι μία βάση για να συζητήσουμε και για το μέλλον».

¨Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτα να κρύψει από τη διαδρομή και τους αγώνες του και από τα λάθη του, όλα θα τα αποτιμήσουμε και θα προχωρήσουμε στην κατεύθυνση που θα προκύπτει. Άλλωστε, «όπλο» του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κατάφερε να ενεργοποιήσει την κοινωνία».

Για την ονομασία τόνισε πως «η αποτύπωση της διεύρυνσης θέλουμε να εκφραστεί μέσα και από την προσθήκη στον τίτλο και όχι την αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο και παραμένει. Άλλωστε όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εν κινήσει που έχει αλλάξει πολλές φορές την ονομασία του».

Το επόμενο διάστημα όπως ανέφερε «θα γίνουν συγκεντρώσεις-συζητήσεις σε όλες τις πόλεις του νομού Λασιθίου, μας ενδιαφέρει ο κόσμος που μας στήριξε να έχει συμμετοχή και στα κομματικά δρώμενα. Έχει δοθεί και μία χρονική παράταση στην συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσω του isyriza και της αυτοπρόσωπης συμμετοχής για να συμμετάσχει στις διαδικασίες του συνεδρίου όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος».

Στο ερώτημα πως κυλά η διαδικασία αυτή της συμμετοχής και εγγραφής στο κόμμα για το νομό Λασιθίου, ο κ. Καλλιντέρης λέει πως «έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα, υπάρχει πολύ ενεργός συμμετοχή. Υπήρξε ένα σταμάτημα μετά το αρχικό έντονο ξεκίνημα και τώρα έχει πάλι αρχίσει πολύ έντονα ενόψει του Συνεδρίου».


Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:


Σχετικές δημοσιεύσεις