Ο Γιάννης Γουλιδάκης στο Λατώ fm: «Η Περιφέρεια εξετάζει μορφή ενίσχυσης για την επιμόρφωση των επαγγελματιών εστίασης – Η κυβέρνηση να σταματήσει να εμπαίζει λογιστές και φοροτεχνικούς,

Για τη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση με τους επιχειρηματίες της εστίασης στο σινέ ‘Χριστίνα’ στον Άγιο Νικόλαο, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

Όπως τόνισε, ο Άγιος Νικόλαος ήταν η πρώτη περιοχή της Κρήτης που έγινε τέτοια συνάντηση, ενώ αύριο αντίστοιχη εκδήλωση ενημέρωσης θα γίνει στην Ιεράπετρα στο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.

Εξετάζεται, όπως είπε, από την Περιφέρεια να υπάρξει μορφή ενίσχυσης για όσους πληρώνουν για να κάνουν επιμορφωτικά σεμινάρια από τον ΕΦΕΤ (70 ευρώ)

Αναφέρθηκε επίσης στην τουριστική προβολή της Περιφέρειας, στον τουρισμό εκφράζοντας την ελπίδα όλα να κυλήσουν ομαλά, και στην πορεία του ιού και στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Για την 24ωρη αποχή λογιστών-φοροτεχνικών

«Θα πρέπει οπωσδήποτε η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι ο κλάδος πρέπει να σταματήσει να εμπαίζεται, μαζί με τους υγειονομικούς μόνο λογιστές και οι φοροτεχνικοί όλες τις αργίες και όλες τις μέρες σήκωσαν τεράστιο βάρος για να μεταφέρουν την ‘ομπρέλα’ προστασίας εργαζομένων και επιχειρήσεων. Τα ωράρια είναι εξαντλητικά, συνάδελφοι έχουν καταρρεύσει από υπερκόπωση στα γραφεία τους, ακόμη σήμερα ο ΕΟΔΥ αρνείται να απαντήσει πως οι 80.000 λογιστές – φοροτεχνικοι στην Ελλάδα θα δέχονται κόσμο στα γραφεία τους. Ζητάμε να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια στις δηλώσεις».

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com