Ο Γιάννης Γουλιδάκης στο Λατώ fm: Απαγόρευση οικοδομικής δραστηριότητας δεν μπορεί να υπάρξει εάν δεν εμπεριέχεται στο ΦΕΚ

«Απαγόρευση οικοδομικής δραστηριότητας δεν ισχύει εάν δεν υπάρχει μέσα στο ΦΕΚ, περιμένουμε διευκρίνιση και σχετική οδηγία», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό, στο πλαίσιο των μέτρων που τέθηκαν από χθες σε ισχύ στον Δήμο Αγίου Νικολάου μέχρι και την 1/3. «Εμείς θεσμικά ισχύουμε αυτή την πρόταση για άρση απαγόρευσης, ειδικά λόγω της ανάγκης στον ξενοδοχειακό χώρο».

Όπως είπε, «το ΦΕΚ έπεσε στην αντίληψή μας σχετικά γρήγορα δηλαδή με την έκδοση του σχεδόν την επόμενη μέρα το πρωί και θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει μία σχετική ανακοίνωση επίσημη γρήγορα, δεν έρχεται όμως με τη μορφή που εμείς θεωρούμε ότι πάει τις δημόσιες υπηρεσίες άμεσα, είναι πολύ μεταγενέστερα, δηλαδή πολύ μετά, τις απογευματινές ώρες. Σε κάθε περίπτωση, βοηθάει τις υπηρεσίες να κινηθούν η γρήγορη ενημέρωση για να προετοιμαστούν με τα κατάλληλα μέτρα, όσον αφορά τα σχολεία που λειτουργούν όπου λειτουργούν τα γυμνάσια τι δημόσιες υπηρεσίες τα ραντεβού πώς θα κινηθεί κάθε υπηρεσία του νομού Λασιθίου πως θα συνεχίσει η είσοδος έξοδος ανά νόμο. Απλά μέσω διαδικτύου δώσαμε γρήγορα την πληροφορία ώστε να διασταυρώσουν και οι υπόλοιποι και να έχουμε την ίδια ταυτόχρονη πηγή. Και εμάς μας ειδοποίησε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας που το είχε εντοπίσει προηγουμένως από μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com