Ο Δημήτρης Βασιλείου στο Λατώ fm – Στο ερώτημα «Lockdown» ή «βλέποντας…και κάνοντας», η απάντηση είναι «FLATOD-19»!

Η επιτυχία της χώρας μας με την αποφυγή της εξάπλωσης των κρουσμάτων κορωνοϊού που έως τώρα απέσπασε θετικές κριτικές σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβάλλεται να έχει  συνέχεια, για να καταφέρουμε ως χώρα να έχουμε ένα τουριστικό προϊόν που θα εκπέμπει όχι μόνο ομορφιά και ξενοιασιά, αλλά πρωτίστως ασφάλεια.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και ζητούνται λύσεις και προτάσεις για ένα οργανωμένο και ελεγχόμενο «άνοιγμα» της τουριστικής αγοράς με μόνο στόχο την ασφάλεια όχι μόνο των επισκεπτών αλλά πρωτίστως των κατοίκων. Μια ασπίδα ασφαλείας  απέναντι στις επιπτώσεις στον τουρισμό από την πανδημία που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει .

Το χάσμα μεταξύ lockdown και «βλέποντας και κάνοντας» έρχεται να καλύψει με την πρόταση της μια ομάδα Ελλήνων επιστημόνων από διαφορετικούς κλάδους, ειδικότητες και γεωγραφικά στίγματα.
Και το όνομα αυτής «FLATOD-19».

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εργαλείο που βασίζεται στην διαχείριση  των επισκεπτών.
Στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» η Δέσποινα Κουτάντου και ο Χρήστος Μανουσάκης που μας «σύστησε» το «FLATOD-19», συνομίλησαν  με τον   συνιδρυτής της επιστημονικής αυτής ομάδας  Δημήτρη Βασιλείου για αυτήν την επιστημονική πρόταση, ένα μοντέλο διαχείρισης, της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης που βιώνει  η παγκόσμια κοινωνία και η οποία απαιτεί καινοτόμες και αποτελεσματικές  λύσεις.

Ακούστε το

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com