Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Λασιθίου στο Λατώ fm: «Με πολλά προβλήματα το ξεκίνημα της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία του Λασιθίου, ευελπιστούμε να μην έχουμε σήμερα τα ίδια»

«Πολλά ήταν τα προβλήματα» με το χθεσινό ξεκίνημα της τηλεκπαίδευσης στα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Λασιθίου όπως είπε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

«Υπήρχαν πολλά προβλήματα τα οποία εντοπίζονταν στην αντοχή των γραμμών του δικτύου παρατηρήθηκε ότι όταν υπήρχε εναλλαγή των μαθημάτων ήταν πολύ δύσκολο να ξαναμπούν με το σύνδεσμο που είχε δοθεί. Προφανώς δεν άντεχαν οι γραμμές και το δίκτυο υπήρχε αυτή η δυσλειτουργία στο σύστημα. Όσοι είχαν λόγους να ξεκινήσουν πιο μετά από τις 2 το μεσημέρι εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα, υπήρχε όμως θέμα υπερφόρτωσης». 

Επίσης παρατηρήθηκε, ανέφερε, μεγάλο πρόβλημα όταν εναλλασσόταν – έμπαιναν, έβγαιναν δηλαδή – οι δάσκαλοι των διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο κ. Μακράκης ενημέρωσε, όπως είπε, ήδη τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκη για τα προβλήματα «ο οποίος προφανώς με τη σειρά του θα μιλήσει με τη Γενική Γραμματεία και το Υπουργείο».

«Ευελπιστούμε τα πράγματα σήμερα να είναι καλύτερα και να δούμε εάν δοθούν οδηγίες για το πώς μπορούμε να τα βελτιώσουμε» συμπλήρωσε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com