Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm για το ξεκίνημα των εκδηλώσεων: «Μαγικό σκηνικό στον Κρούστα με Δημ. Σγουρό, ανατολή ηλίου και τη θέα του Μιραμπέλλου – Ο κόσμος ήρθε και τήρησε όλα τα μέτρα, το πρώτο ‘στοίχημα’ κερδήθηκε»

Για την έναρξη των μουσικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίου Νικολάου με το «Μεραμπελλιώτικο σεργιάνι» τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Μάμα στον Κρούστα με το γνωστό λυράρη Δημήτρη Σγουρό, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης.

«Ήταν μία μαγική βραδιά που ξεκίνησε στις 3.30 το ξημέρωμα με θέμα το Μιραμπέλλο και με την ανατολή του ηλίου, παρά το δύσκολο της εργάσιμης ημέρας ήλθαν περίπου 100 άτομα και ήταν όλοι πολύ δεκτικοί  στις παρατηρησεις και τα μέτρα που είχαμε θέσει – μη συνωστισμός,  χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο, καρέκλες τοποθετημένες ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, δεν επιτρεπόταν ο χορός, δεν διατίθονταν ποτά.Όλα πήγαν καλά, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα. Ήταν ένα πρώτο ‘στοίχημα’ που στέφθηκε με επιτυχία, ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η αξιοποίηση του υπάρχοντος μουσικού δυναμικού και η ανάδειξη περιοχών πιο απομονωμένων τοποσήμων του Δήμου Αγίου Νικολάου».

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι μεθαύριο, Παρασκευή, στο δημοτικό σχολείο στις Πινές, στην Ελούντα, στις 9:30 το βράδυ. Η είσοδος – όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις – θα είναι δωρεάν για το κοινό. 


(Φώτο: Ν.Κ.)

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com