Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm: «Δεν με έχει ταλαιπωρήσει μέχρι στιγμής ο ιός – Μεταδίδεται πολύ εύκολα, χρειάζεται τήρηση των μέτρων από όλους»

Για την εμπειρία του μέχρι σήμερα από την Παρασκευή οπότε και διαγνώστηκε με κορωνοϊό μίλησε ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε, μεταξύ Πέμπτης  και Παρασκευής ανέβασα δέκατα 37,3, όχι κάτι ανησυχητικό και όχι κάτι ιδιαίτερο, για λόγους προληπτικούς επέλεξα να κάνω ένα rapid τεστ και το μοριακό τα οποία βγήκαν θετικά Παρασκευή και Σάββατο. Έκανε τεστ και  η οικογένειά μου με την μία κόρη μου να βγαίνει θετική ενώ η άλλη κόρη μου και η γυναίκα μου βγήκαν αρνητικές. Πέρα από χαμηλό πυρετό αυξάνεται ο πόνος στα κόκκαλα και έχω μία κόπωση , όχι όμως κάτι το ανησυχητικό, ακόμα είναι κάτι ελέγξιμο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει. Η κόρη μου είναι ασυμπτωματική. Αμέσως από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε το σχολείο, τις επαφές μας στο Δήμο και έγιναν όλες οι ενέργειες πολύ γρήγορα». 


Ο ίδιος, όπως είπε, δεν έχει εικόνα για το πού μπορεί να κόλλησε τον ιό.

Όπως τόνισε «αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε τους επόμενους. Ο ιός είναι εδώ, υπάρχει, ούτε με πληρώσανε για να πω ότι είμαι άρρωστος. Δεν ξέρω πώς μπορεί να εκδηλωθεί στον καθένα μας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι και μπορούν να κολλήσουν, είναι πολύ εύκολο από ότι φαίνεται, να είμαστε προσεκτικοί, να προσέχουμε μας και τους γύρω μας, τηρούμε τα μέτρα με μάσκες και αποστάσεις».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com