Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm: «Ανοίγει σήμερα το σινέ ‘Χριστίνα’ με την ταινία ‘Πινόκιο’, θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις από μέσα Ιουλίου και μετά»

Ανοίγει σήμερα 18 Ιουνίου, στις 9.15 το βράδυ, με τη νέα ταινία «Πινόκιο» ο θερινός κινηματογράφος «Χριστίνα» στον Άγιο Νικόλαο, όπως είπε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Χάρης Αλεξάκης.

«Ελπίζω να μην προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί ακόμα δεν έχουν έλθει οι ταινίες, να δούμε ότι όλα θα πάνε καλά και να ξεκινήσουμε σήμερα τις προβολές κινηματογράφου.

Οι προβολές θα γίνουν με όλα τα σχετικά πρωτόκολλα, με μειωμένη πληρότητα, το εισιτήριο θα παραμείνει στα 5 ευρώ, ενώ κυλικείο δεν θα λειτουργεί. 

Επίσης, το γκράφιτι από τον Λεωνίδα Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε και στο εσωτερικό του σινεμά που έχει πλέον αλλάξει όψη εξ ολοκλήρου, ενώ έγιναν και κάποιες εργασίες ανακαίνισης.

«Έχουμε πλέον ένα θερινό σινεμά που αξίζει κάποιος να το επισκεφθεί και από την προβολή της ταινίας και από την άποψη της αίσθησης και της παρουσίας του».

Θα υπάρχει επίσης συνεργασία της κάθε Τρίτη με την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου με μία προβολή ταινίας πρώτης προβολής.

«Σίγουρα θα γίνουν κάποιες δράσεις-εκδηλώσεις τόσο στο ‘Χριστίνα’ όσο και σε άλλους χώρους που να μην ευνοούν τον συγχρωτισμό, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι σε ένα διερευνητικό επίπεδο και εν αναμονή εξελίξεων κάθε μέρα».

Σχετικές δημοσιεύσεις