Ο Αντώνης Ζερβός στο Λατώ fm: «Θέσαμε στον κ. Θεοχάρη την ανωτατοποίηση της ΑΣΤΕΚ και της παραχώρησης του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ, είναι τραγικό να λέμε ‘δώστε μας να το συντηρήσουμε’ και να υπάρχει τέοια δυστοκία»

Για τη χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στον Άγιο Νικόλαο και το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο με θέματα τη σχολική στέγη και τα μέτρα στήριξης δημοτών-επιχειρήσεων-εργαζομένων, μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων «το ότι ήρθε στον Άγιο Νικόλαο ο υπουργός Τουρισμού αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου και σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των ειδικών καταστάσεων που ζούμε, νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα θετική και κυρίως δείχνει τη διάθεση της κεντρικής κυβέρνησης να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί ώστε να ξεκινήσει ήρεμα αλλά σωστά η προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα».

Στον υπουργό τέθηκε και η ανωτατοποίηση της ΑΣΤΕΚ «και κάποια βήματα που μπορούν σε πρώτη φάση να στηρίξουν τους φοιτητές που έρχονται ως προς την υπόστασή τους ως φοιτητών, αφού δεν έχουν τα πλεονεκτήματα που έχουν άλλοι φοιτητές πανεπιστημίων (πάσο, εκπτώσεις, κλπ)».

Τέθηκε επίσης το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ στην ΑΣΤΕΚ. «Είναι θέματα που αν σκύψουν πάνω τους οι αρμόδιοι μπορούν να αντιμετωπιστούν, δεν είναι δυνατόν ένα κτίριο που είναι στο δημόσιο, να πρέπει ένα άλλο κομμάτι του δημοσίου να το πάρει για να το χρησιμοποιήσει και να υπάρχει αυτή η δυστοκία και αυτή η αδράνεια, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, δεν το χωράει το μυαλό ανθρώπου.

Λέμε σαν Δήμος, δώστε το να το συντηρήσουμε για να το χρησιμοποιήσει η ΑΣΤΕΚ, δηλαδή θα βάλουμε λεφτά για να διατηρηθεί η αξία του ακινήτου του δημοσίου, είναι τρελά πράγματα, μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Ο υπουργός είπε ότι θα το ξαναδεί».

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις ομόφωνες αποφάσεις του ειδικού δημοτικού συμβουλίου για τη σχολική στέγη και τα μέτρα στήριξης δημοτών-επιχειρήσεων-εργαζομένων.  


Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

Σχετικές δημοσιεύσεις