Ο Αντώνης Ζερβός στο Λατώ fm: «Εντοπιότητα και εμπειρία τα κριτήρια μας για τις προσλήψεις, ο κ. Καμινογιαννάκης να ερμηνεύει τους νόμους και να κινείται όπως νομίζει όταν έρθει να ασκήσει εξουσία»

«Όταν ο κ. Καμινογιαννάκης θα έρθει να ασκήσει εξουσία, τότε μπορεί να ερμηνεύει τους νόμους και να κάνει τις οποίες κινήσεις νομίζει. Στην ανακοίνωση που δώσαμε για το θέμα των προσλήψεων όλα περιγράφονται ακριβώς, δηλαδή το ότι δεν κάναμε χρήση των τετράμηνων συμβάσεων διότι δεν είχαν να μας προσφέρουν κάτι, αφού μέχρι να εκπαιδευτεί ο υπάλληλος φεύγει και τρέξαμε για να κάνουμε τις 8 μήνες συμβάσεις γιατί με αυτές υπάρχει περιθώριο να γίνουν πράγματα», τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό απαντώντας σε όσα μας είχε δηλώσει προηγουμένως σχετικά ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καμινογιαννάκης.

Τα κριτήρια τα οποία βάλαμε ήταν η εντοπιότητα και η εμπειρία, αναζητήσαμε ανθρώπους που να έχουν ξαναδουλέψει με στο δήμο και να μπορούν να μας προσφέρουν άμεσα δουλειά, αυτά προβλέπονται από το νόμο, δεν έγινε τίποτα έξω και πέρα από το νόμο, θα μπορούσαμε να μην έχουμε κάνει καν δημοσιοποίηση και να έχουμε επιλέξει 5,10,20 ανθρώπους να έρθουν να δουλέψουν και τίποτα παραπάνω
χρησιμοποιήσαμε λοιπόν τα κριτήρια που φαίνεται στην ανακοίνωση και τίποτα περισσότερο, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του εκείνος το ερμηνεύει έτσι, δικαίωμα του, αλλά δεν είναι πρώτη φορά που ερμηνεύει τα πράγματα με τρόπο ο οποίος δεν ισχύει. Δεν ισχυρίζομαι ότι το νόμιμο είναι και ηθικό αλλά το κράτος λειτουργεί με νόμους και εγώ θέλω να έχω προσωπικό για να κάνω δουλειά στο δήμο, τα υπόλοιπα είναι φιλολογία για να τα συζητάμε».


Η απάντηση μετά το 5:50 στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com