Ο Αντώνης Ζερβός στο Λατώ fm: Καταστήματα διαφόρων κλάδων στον Δήμο Αγ. Νικολάου εξακολουθούν να λειτουργούν με προσωπικό που νοσεί από κορωνοϊό – Εάν δεν προσέξουμε όλοι θα οδηγηθούμε και εδώ σε τοπικό λοκντάουν (ηχητικό)

«Πληροφορούμαι, μού μεταφέρθηκε, ότι καταστήματα διαφόρων ειδών στον Δήμο Αγίου Νικολάου, και ιδίως στην παραλιακή ζώνη, εξακολουθούν να λειτουργούν με προσωπικό το οποίο νοσεί», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό. Σήμερα, μάλιστα, ο ίδιος θα στείλει έγγραφο στην Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη προκειμένου να ζητήσει να γίνουν rapid tests σε συγκεκριμένες περιοχές στον Δήμο Αγίου Νικολάου, «πρέπει να προλάβουμε».

«Εάν ο επιχειρηματίας και ο ίδιος ο εργαζόμενος δεν μπορεί να καταλάβει ότι με αυτή την κατάσταση μπορεί να κλείσει όχι μόνο ο ίδιος αλλά ολόκληρη η περιοχή, δεν έχω τι να κάνω. Εάν δεν προσέξουμε, θα συμβεί και εδώ, ότι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, εάν δουν ότι τα κρούσματα είναι 50 θα μας κλείσουν με τοπικό  λοκντάουν».

«Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν» πρόσθεσε «όλη αυτή την ιστορία με τον ιό και τι ακολουθεί, ας έλθουν να τους δείξω τις αποδείξεις από τον φυσικοθεραπευτή μου και τους γιατρούς που πηγαίνω δύο μήνες αφότου νόσησα».

Ακούστε όλη την συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com